Menu

110

Despre noi

URBAN FOOD

Urban Food este dorinta unei echipe tinere si entuziaste, de a construi un concept, care scoate in evidenta o altfel de experien ă culinară, combinannd technicile clasice țcu bucataria moderna si influentele romanesti, prin produsele locale, mereu proaspete. Spatiul, cu o atmosfera speciala, prietenoasa, în care designul modern cu pete de culoare si ilustratii se îmbină cu motive naturale, amintind astfel de conceptul street art, Urban Food creează cadrul perfect pentru preparate indraznete, beneficiind de o locatie centrala, chiar in inima orasului, situat pe….Urban Food isi propune sa aduca intr-o singura formula, trei mari concepte, ce se bucura de o dezvoltare surprinzatoare pe teritoriul tarii noastre: Street Food, Urban Food si Slow Cocked.
Slow cooking este conceptul ce a schimbat total modul in care functioneaza bucatariile internationale si alimentatia de pe intreg globul. Este un mod de a găti mâncarea încet, cu răbdare, intr-un timp rezonabil, cu accent pe sanatate, gustul final fiind deosebit intrucat ingredientele isi amesteca savoarea.
Esenţa street food-ului constă în faptul că se poate mânca rapid şi rentabil, intrândde pe stradă sau chiar în stradă, fara a renunta la deliciile culinare.
Urban Food este o bucatarie fara cliseu, fara simplu, fara banal, dedicate unei lumiaflate in continua miscare, adaptandu-se perfect noilor schimbari ale stilului de viataurban.Urban Food face diferenta printr-o noua idee culinara:
– sanatos, proaspat, gustos, cu atentie la detalii, ingrediente naturale si preparate gatite cu multa pricepere  mai mult decat un simplu Fast Food;
– simplu, rapid, accesibil, rezonabil
– mai mult decat un simplu restaurant.